maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kesää odotellessa!

Kevät on toden totta tullut! Vaikka säätiedotus vielä lupaileekin lumisateita, ei tänne liene suuria kinoksia pääse enää kasaantumaan!

Tänään vietimme Annan, Onnin ja naapurin tyttöjen kanssa monta tuntia lähikatujen vierustoja siistien. Kumihanskat kädessä, saappaat jalassa ja roskapussit kainalossa keräsimme TOSI paljon roskaa pois luonnosta. Naapurin tytöt halusivat liittyä seuraan, kun olivat kuulemma koiran kanssa ulkoillessaan kauhistelleet roskamäärää.

Kymmeniä karkkipusseja, tupakka-askeja, pulloja ja muuta roskaa löytyi ojista ja penkoista. Ehkä tämän aherruksen jälkeen omat lapset muistaisivat toimittaa roskansa roskikseen..

Ajatukset kääntyvät jo kesääkin kohti. Onpa tullut ostettua muutama kesävaatekin, niistä täytyy esitellä Lingon&Blåbär- perhosbody, jonka tilasin Iidalle. On kyllä supersöpö ja ihanan pirteän värinen. 

8297
Kuva täältä
Onnille ja Annalle tilasin Me&I:lta joitakin ihanuuksia:
footballs
Onnin mieleen oli Jalkapallo-t-paita ja pipo...
Kuva täältä

singoalla with one froggy
...ja Anna halusi ehdottomasti Sammakko-tunikan ja pipon.
Tästä ei neuvoteltu :) Kuva täältä

Pitäisi kai omakin vaatekaappi katsastaa läpi ennen kesää. Jotenkin sitä vaan haalii lapsille kaikkea, kun lastenvaatteet on niin älyttömän IHANIA!! :)

Kesää odotellessa...

1 kommentti:

  1. No on kyllä ihania. Just ajattelin tuota sammakkomekkoa Lilliäisellekin...ja on sieltä mielessä tytölle ja itselle muutakin. Emännöin lauantaina kutsuja.

    VastaaPoista

Kiitos! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.