perjantai 3. helmikuuta 2012

Hiljaisuuden jälkeen ;)

Heippa kaikille ja TERVETULOA uudet lukijat!

Kun on kuukauden lähes käyttämättä tietokonetta, alkaa ihmetellä, miten on ennen ehtinyt istua koneella! Ehti kulua helmikuustakin kolme päivää, ennen kuin kerkesin tänne taas!

Noh, mihin aika sitten kului?

*Olin töissä seitsemänä päivänä tammikuussa, eka- ja tokaluokissa sijaisena. Oli kiva viettää päiviä opetustyön parissa, mutta oli se myös raskasta. Iida oli puolikuntoinen ja hoitojärjestelyt vaativat melkoisen paljon energiaa ja raastoivat sydäntä, vaikka tiesinkin Iidan olevan hyvässä hoidossa. Veljeni hoiti Iidaa ja Annaa meillä kaksi päivää ja viitenä päivänä Iida oli Hiirelä Sistersin Rouva S:n hoivissa. Ja saatan vain ihmetellä hoitajan käsien riittävyyttä, kun täytyy nukuttaa kolme 2-vuotiasta ja yksi 1-vuotias päiväunille, 2-vuotiaat sisälle eri huoneisiin ja Iida ulos rattaisiin! :) Mutta niin vain Iida veteli sielläkin neljän tunnin päikkäreitä, tapansa mukaan.

*Ramppasin Iidan kanssa lääkärissä: oli korvien jälkitarkastus, 1-vuotisneuvola rokotuksineen, palovamman tarkistuskäynti lääkärillä, allergiatestit sairaalassa sekä tuoreimman korvatulehduksen diagnosointi terveyskeskuksessa eilen.. Iida oli tammikuun aikana kuumeessa kolmeen otteeseen. Kurjaa!!

*Tapasin ystäviä!

*Leivoin tavallista enemmän. Onnin avustuksella. Muffinsseja leivottiin kahteen otteeseen; Onnin nimipäiväkahveille sekä kotipyhäkouluun, jossa oli 26 lapsivierasta meillä kylässä. Lisäksi Onni leipoi kauralastuja ja minä tein Onnille nimipäiväkakun. Leivoin myös Me&I-kutsuille banoffeeta, hyytelökakkua sekä marjapiirakkaa.

*Tilasin kuvakalenterit alkaneelle vuodelle meille itsellemme, ystäväperheelle sekä anopilleni. Tilasin samalla lasten vauvakirjoihin valokuvia ja päivitin kirjat ajan tasalle!

*Ostin mankelin, mutta en ehtinyt mankeloida, koska insinöörimieheni mankeloi ensimmäisenä iltana koko liinavaatekaapin sisällön uuteen uskoon. Kiitos rakas!

*Kävin Onnin ja Iidan kanssa Messilässä ja lisäksi ulkoilimme mahd.paljon omassa pihassa, johon mieheni on lingonnut lumilingolla lumikasan ja rakentanut jäämäen lasten kanssa. Onnin kanssa löysimme Ilveksen jäljet lähimetsän peltoaukealta. Ja sinnehän olisi pitänyt mennä väijyyn joka ilta...

*Tein lumitöitä! (Useimmiten olisin mielummin esim.kirjoittanut blogia kuin tehnyt niitä loputtomia lumitöitä...)

*Pelasin lasten kanssa lautapelejä ja kävin maalauskerhossa heidän kanssaan.

*Luin kirjat Liisa Keltikangas-Järvinen: Tempperamentti - ihmisen yksilöllisyys, Jari Sinkkonen: Elämäni Poikana, Terttu Arajärvi: Äidin ja isän pallerot - kaksi ensimmäistä ikävuotta sekä Marja Schulman: Vauvahavainnointi - oppia observoimalla.

*Kävin tekniikkauimakoulussa maanantaisin ja jalkapalloa pelaamassa torstaisin.

*Tsemppasin miestä opinnäytetyön tekemisessä ja wc:n ehostamisessa. WC tuli valmiiksi ja opinnäytetyö on edistynyt odottamattoman hyvin! ;)



Kävelyä harjoitellaan, mutta kärryssä on paljon helpompi istua...
Tosin joskus meinaa tasapaino pettää siinäkin.

Että sujuu se elämä ilman tietokonettakin ja vielä aika leppoisasti! :)

4 kommenttia:

  1. Welcome back! Ikävä on ollut sun juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä :)! Mutta mukava myös että olet palannut tänne.. Pikku tietokone lakko tekisi kyllä varmasti terää itellekkin välillä..

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa takaisin ja ihanaa, kun olet taas blogien maailmassa mukana! =)

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille!! :) Kiva lueskella teidän kuulumisia taas!

    VastaaPoista

Kiitos! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.