perjantai 23. joulukuuta 2011

Rauhallista Joulua!

Iida ja Anna katselevat lumista
maisemaa isomummolan
ikkunasta
Puolen tunnin päästä eletään jouluaattoa!

Tänään aamulla meidän pihassa ei ollut lunta. Kävimme etsimässä joulutunnelmaa Mikkelistä, isovanhempieni luota. Siellä oli maa valkoisena ja järvikin lähes jäässä. Toimitimme isomummolle ja isopapalle seinäkalenterin vuodelle 2012, kuvitettuna lasten, lastenlasten ja lastenlastenlasten kuvilla. Neljättä polvea on jo yli 40 lapsukaista.


Mummo ja pappa olivat pirteinä meitä vastassa. Oli ihana tavata heidät vielä ennen joulua, vaikka vierailimmekin vain pikaisesti.

Nyt on meillä joulumieltä metsästetty ja joulusiivous tehty, lahjat paketoitu ja seimiasetelma rakennettu valmiiksi. Huomenna menemme vanhempieni luokse joulun viettoon. Sinne tulevat myös kaikki sisarukseni.


Meidän joulukalenteri eteni vähän normaalia nopeammin ja Jeesus-lapsi uinailee jo seimessään..

Anna ja Onni ovat ahkerasti askarrelleet seimiasetelmaa ja paketoineet omia pieniä pakettejaan. Kovasti on kipuiltu sen asian kanssa, että joululahjaostoksilla ostetaan kivoja juttuja muille eikä itselle. Antamisen ilo ei ihan vielä joulutorilla ja kaupassa auennut meidän lapsosille!! Illalla kuitenkin oli jo hymy molempien naamalla, kun saivat kirjoitella pakettikortteja.

Onni sai eilen ensimmäisen todistuksensa. Kaikki rastit olivat kohdissa "utmärkt" tai "bra" eli yhteenvetona voidaan sanoa, että meidän villi poika on ihan kelpo ekaluokkalainen!

Joulupukille esitin yhden toiveen: kun Onni huomenna kysyy, osaavatko Joulupukin porot lentää, pukki saisi vastata myönteisesti. Olemme nimittäin lyöneet asiasta vetoa ja rahani ovat ihan loppu!

Tänään saimme iltaglögivierailulle ystäväni siskonsa ja koiransa kanssa. Iltapalan aikana olikin alkanut kunnon lumimyräkkä ja nyt on maa valkoisena meilläkin, ihanaa!!!

Tämän ihanan joululaulun myötä toivotan kaikille


Rauhallista Joulua
ja
Onnea vuodelle 2012!

Kiitos kuluneesta vuodesta :)

P.S. Muistakaa osallistua arvontaan täällä!

2 kommenttia:

Kiitos! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.