perjantai 30. joulukuuta 2011

Iida 1v!

"Bulbuljabuumjaajaa! (=Heippa)

Tänään minä täytän 1 vuotta. Aika ihmeellinen on tämä päivä ollutkin, heti aamusta alkaen.



Eilen äiti, Onni ja Anna kävivät ostoksilla Karismassa. Minua harmitti hirveästi, kun he vilkuttivat ovella, enkä päässyt mukaan. Mutta eipä olisi harmittanut, jos olisin tiennyt...



...että aamulla saisin repiä kaikki lahjapaperit paketeista, joista paljastuu kaikkea kivaa minulle!


Jouluna ihastelin serkkutytön saamaa äänilelua. Nyt sain ikioman pianon! Parasta tässä lelussa oli äitin mielestä se, että siihen ei tarvi paristoja lainkaan. Ja paristoissa parasta on minun mielestäni se, että niitä voi syödä! Ihan niinkuin kaikkea muutakin, mikä vain suuhun mahtuu.


Seuraavasta paketista sain huippukivan ratin, jota voi kääntää ja joka myös pitää ääntä! Kuuluu paloauton ja ambulanssin pillien ujellusta ja musiikkia jos jonkinlaista. Ja paristot ovat ruuvin takana piilossa, mikä on ihan tylsää! Onneksi löysin suuhuni Annan helminauhan lattialta. Äiti kyllä ryösti sen aika pian. Mutta.. Ihan kun olisin nähnyt tämän äitin kädessä eilen, kun hän tuli yläkertaan kellarista... Ja niinhän siinä sitten kävi, että Onni muisti Annan saaneen IHAN SAMANLAISEN ratin 1-vuotislahjaksi muutama vuosi sitten! ;)


Onni, Anna ja äiti olivat hakeneet BR-lelun Club-kortilla ilmaisen synttärilahjan ja se oli vaaleanpunainen pehmopallo. En oikein perustanut siitä, koska siinä oli sisällä vain ihan pieni kulkunen, josta kuului liian hiljainen ääni. Vaikka sitä kuinka heitti, niin ei kolissut yhtään. Ratti ja piano olivat paljon kivempia. Pudottelin niitä aamupalapöydässä lattialle ja niistä kuului kaiken ujelluksen ja pimputuksen lisäksi tosi kova kolina. Kun olin pari kertaa tiputellut lahjojani, kuului jo ääntä ennen putoamista. Äiti nimittäin yritti pelastaa leluni komentamalla minua. Mutta minäpäs en moisesta hätkähdä vaan heittelin lelut lattialle siinä missä herneetkin.. Ja kaiken muun, mitä käteeni satuin saamaan!

Kun oli aika käydä päiväunille, äiti puki minut ja kiinnitti auton turvaistuimeen. Ei siis vaunupäikkäreitä tänään! Nukahdin aika pian ja kuorsasin autossa 1,5 tuntia, itkuhälytin korvan juuressa. Heräsin, kun Onni, Anna ja äiti tulivat autoon. Ja mitä kuulinkaan! Sillä aikaa kun olin nukkunut parkkipaikalla, Onni ja Anna olivat puuhailleet kaikkea kivaa:





...Nimittäin kiipeilleet ja hyppineet YogaRocksilla. Minustakin olisi ollut hauskaa konttailla pitkin patjoja, mutta se olisi äidin mielestä vielä vähän vaarallista. Ehkä muutaman vuoden päästä. Onnilla ja Annalla oli ollut kuitenkin tosi kivaa. Ja eihän se haittaa, että muillakin on kivaa, kun on kuitenkin minun
ENSIMMÄINEN SYNTYMÄPÄIVÄNI! :)

Loppupäivän vietin kotona leikkien uusilla leluillani ja pääsinhän vielä toisille päikkäreille vaunuihin. Sain tietenkin masun täydeltä ruokaa monta kertaa, ihan niinkuin muinakin päivinä. Ja vaunupäikkäreille lähtiessäni tapasin naapurin Elviksen eli Labradorinnoutajan, joka täytti ihan äsken 1 vuotta. Nyt ollaan taas samanikäiset!!
Tarjoan synttärikahveja ja -kakkua huomenna ja ylihuomenna.

Mukavaa tämän vuoden parhaan perjantain jatkoa kaikille!"

Toivotan minä ! (Klikkaa ja katso video)

2 kommenttia:

  1. aww ihana toi video :D paljon onnea pienelle synttärisankari neitoselle :)!

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut ihanalle 1-vuotiaalle! :)

    VastaaPoista

Kiitos! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.